Kuzu kaburga hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Marinasyon sürecinin etin lezzetini artırmadaki rolü gerçekten önemli. Peki, marine ederken kullandığınız malzemeleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Özellikle asidik malzemelerin etkisi konusunda bir deneyim yaşadınız mı? Ayrıca, mangalda pişirirken etin üzerine zeytinyağı sürmenin faydaları hakkında daha fazla paylaşımınız var mı? Bu bilgileri duymak beni çok mutlu eder.
Kuzu kaburga hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Marinasyon sürecinin etin lezzetini artırmadaki rolü gerçekten önemli. Peki, marine ederken kullandığınız malzemeleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Özellikle asidik malzemelerin etkisi konusunda bir deneyim yaşadınız mı? Ayrıca, mangalda pişirirken etin üzerine zeytinyağı sürmenin faydaları hakkında daha fazla paylaşımınız var mı? Bu bilgileri duymak beni çok mutlu eder.
Cevap yaz